Skip to Store Area:

3D Posters

 

Het mooiste aanbod van 3D posters vindt u bij Posters-kopen.nl, elke 3D poster is gemakkelijk te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. U vindt hier 3D posters van onder andere de Amerikanse stijl, beroemdheden als Marilyn Monroe en Bob Marley, voetbal logo's van clubs als Chelsea en Manchester United en mooie auto's als de Ford Shelby.

 

 posters van giraffen

 

 3D Posters kopen

Ook zijn er diverse 3D posters te vinden van bekende films of andere bekende personen van vroeger. Zo zijn er poster van de film The Godfather en van de bekende film Scarface. Ben je dus altijd al fan geweest van een van deze films dan zijn hier een aantal leuke posters te vinden die op jou slaapkamer op de muur passen! Het mooie aan deze posters is dat ze in 3D formaat zijn, waardoor de posters geheel tot leven lijken te komen. Andere zeer bekende personen zijn Elvis Presley, Muhammed Ali en The Beatles. Ken jij iemand die een groot fan is van een van deze personen? Dan is dit natuurlijk een leuk cadeau om te geven wanneer hij/zij jarig is. Een andere mogelijkheid is om deze poster te gebruiken binnen instellingen. Het kantoor moet natuurlijk altijd worden opgeleukt om de werksfeer te bevorden en 3D poster is hier de ideale oplossing voor!

Naast dit aanbod zijn er nog geheel andere poster, waardoor er voor vrijwel iedereen iets leuks te vinden is. Kijk dus gerust eens rond op de categorie van 3D posters om een beter beeld te krijgen van het aanbod. Bij iedere poster staat de beschikbare grote weergegeven en het is mogelijk om de poster te laten inlijsten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelen 1 tot 20 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

 

Op zoek naar een leuke 3D Poster? Posters-kopen.nl biedt meer dan 50 verschillende 3D Posters van films zoals Scarface, maar ook beroemde artiesten als Marilyn Monroe en Bob Marley, voetbalclubs als Arsenal, Chelsea, Liverpool en Manchester United. Maar ook van beroemdheden als Muhammed Ali en The Beatles. Tevens vindt je nog verschillende 3D posters van landschappen en bloemen.