Skip to Store Area:

Beroemdheden Posters

Het mooiste aanbod Beroemdheden posters vindt u bij Posters-kopen.nl, elke Beroemdheid poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. U vindt hier Beroemdheden posters in verschillende afmetingen van onder andere Bob Marley, Elvis Presley, Michael Jackson en meer.

 

posters van giraffen 

 

 Beroemdheden posters kopen

Bob Marley was een Jamaicaanse reggae-artiest en werd ook wel "The King of Raggae" genoemd. Op deze pagina zijn ook meerdere afbeeldingen van Elvis Presley te vinden. Wie kent hem niet? Elvis Presley was een Amerikaanse zanger en arties. Een andere naam voor Elvis presley waaronder hij wereldwijd bekend staat is "The King of Rock" of "The King". Hij is een van de meest bekende solo artiesten aller tijden. Een van de bekendste artiesten van de 20ste eeuw is natuurlijk Michael Jackson, oftewel "The King of Pop". In 2009 hebben we op 25 juni afscheid moeten nemen van deze artiest. Met name door zijn indrukwekkende stem en zijn typische dansbewegingen onderscheid The King of Pop zich van andere artiesten en is hij bekend geworden.  Naast deze bekende artiesten zijn er meerdere bekende mensen te vinden waaronder, Sophia Loren, Jimmy Hendrix en Freddy Mercury. Maar natuurlijk ook onze nieuwe koning en koningin zijn te vinden op meerdere afbeeldingen. Er zijn diverse posters van Maxima en Willem Alexander. Wilt u de poster ingelijst hebben? Kies dan voor deze optie wanneer dit staat weergegeven bij de poster.

Bent u fan van een van deze helden? Neem dan de tijd en kijk de categorie eens aandachtig door, want er zit vast iets interessants bij! Hoe vet is het om de persoon waar u altijd tegenop hebt gekeken of hebt bewonderd boven je bed te hebben hangen op de slaapkamer of in de woonkamer. Bovendien zijn deze posters zeer geschikt voor danscholen en het inrichten van de decoratie van clubhuizen. Om het gehele aanbod te bekijken klikt u op de rode button hierboven^.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

 

U vindt in deze categorie circa 20 posters van beroemdheden zoals Bob Marley, Elvis Presley, Freddy Mercury, Jimmy Hendrix, Michael Jackson, Prins Willem Alexander & Prinses Maxima, Sophia Loren. Al deze posters zijn leuk voor in de kamer of leuk om weg te geven als cadeau, een beroemdheid aan de muur geeft altijd een leuk beeld.