Skip to Store Area:

Betaalmethodes

 

Posters-kopen.nl biedt u als klant de mogelijkheid om te betalen via iDeal, Paypal of via Bankoverschrijving

 

iDeal

U plaatst een bestelling, en bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. U selecteert uw bank en wordt door-gelinkt naar uw bank, daar vult u uw gegevens in en de betaling is meteen voldaan. 

Voordelen iDeal:

  • iDeal is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
  • iDeal wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
  • Controle en overzicht op de betaling is ontwikkeld door ABN AMRO, ING en Rabobank

 

Wanneer u via iDeal wilt betalen, kiest u voor de betaalmethode Multisafepay aan het einde van uw bestelling. Dit is onze betalingsprovider welke ervoor zorgt dat u veilig online kunt betalen.

 

Paypal

Paypal is een veilige manier van betalen. U heeft hierbij natuurlijk wel een Paypal account nodig. Aan het eind van de bestelling kiest u voor ''Paypal''. Vervolgens wordt u doorverwezen naar de Paypal website waar u uw email adres invult en op bevestigen klikt.

 

Vooraf overmaken/Bankoverschrijving

U kunt het verschuldigde bedrag van uw bestelling ook zelf overmaken. Wij hebben hier een rekening voor. Wij controleren elke dag of wij het bedrag hebben ontvangen. Wanneer wij zien dat het bedrag binnen is gekomen versturen wij de bestelling meteen. De bankgegevens vindt u aan het einde van uw bestelling.

 

Mocht u vragen hebben over het betaalmethodes tijdens het posters bestellen, kunt u altijd gerust contact met ons opnemen.