Skip to Store Area:

Beren Posters

Het mooiste aanbod Beren posters vindt u bij Posters-kopen.nl, elke Beren poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. U vindt hier vele mooie posters van beren in de natuur.

Beren vallen onder de familie van de roofdieren. De bekendste beren voor mensen zijn de bruine beer en de IJsbeer. Dit zijn beide landroofdieren. In deze categorie zijn voornamelijk afbeeldingen van de bruine beer terug te vinden. Posters van ijsberen zijn in de andere categorie op de website terug te vinden. 

 

posters van giraffen

 

Beren posters kopen

Beren zijn over het algemeen alleseters, maar dit verschilt ook per soort. Ondanks dat het roofdieren zijn, eten veel beren ook plantaardig voedsel. Zo bestaat er de vegetarische reuzenpanda, die alleen maar bamboe eet. Daarnaast leeft bijvoorbeeld de ijsbeer voornamelijk op vis. 
 
Pasgeboren beren zijn vaak nog haarloos en kunnen zich zonder hulp slecht of niet redden. De moeder likt deze vormloze beer, waardoor ook wel wordt gezegd dat de moeder de beer "in vorm likt". Hier komt dan ook de uitspraak vandaan: "een ongelikte beer". Beren zijn In Nederland te bewonderen in diverse dierentuinen. Vooral voor kinderen zijn deze grote krachtige dieren leuk om te zien. Indien je het mooie dieren vind om te zien of je kent iemand die afbeeldingen van beren prachtig vind om te zien, dan zit je in de juiste categorie. Om het gehele aanbod beren posters te bekijken klik je op de rode button hierboven^.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren