Skip to Store Area:

Cheetah Posters

Het mooiste aanbod Cheetah posters vindt u bij Posters-kopen.nl, elke Cheetah poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. U vindt hier verschillende posters van cheetah's met hun welpen

De cheetah, oftewel jachtluipaard, valt onder de katachtigen soort en is een roofdier. Cheetah's worden ook wel gezien als prachtige dieren door hun enorme snelheid en komen nog voor in Afrika en Iran. De Cheetah's komen in gevaar van uitsterven. Dit komt voornamelijk door steeds minder leefbare gebieden en voorheen door de jacht op de luipaarden. Hedendaags worden jachtluipaarden steeds meer beschermd tegen stropers. In deze categorie zijn zowel getekende als echte foto's van cheetah's op de posters afgebeeld.

 

 

posters van giraffen

 

Cheetah posters kopen

 

Cheetah's worden vaak in verwarring gebracht door mensen met vergelijkbare diersoorten, zoals de panter en de jaguar. De voornaamste verschillen tussen deze dieren zijn terug te herkennen aan de bouw van de dieren. Zo staat de Cheetah bekend om de aanzienlijke snelheid die deze in korte tijd kan bereiken. De Cheetah is slank en gespierd gebouwd en heen lichte botten. Daarmee is deze het snelste landdier op aarde. De jaguar daarentegen is steviger gebouwd en minder snel. 
 
Op de posters is deze bouw van de Cheetah duidelijk terug te herkennen. Ben jij dol op deze geweldig snelle dieren uit Afrika? Dan zit er vast een geschikte poster voor jou tussen. Bekijk de categorie cheetah posters eens rustig door en klik op de rode button hierboven^.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren