Skip to Store Area:

Giraffen Posters

Het mooiste aanbod Giraffen posters vindt u bij Posters-kopen.nl, elke Giraffen poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. U vindt hier verschillende posters van giraffen in de prachtige natuur.

Giraffen zijn de langste dieren ter wereld. Volwassen mannetjes kunnen namelijk maar liefst 5 meter hoog worden. Wanneer giraffen worden geboren zijn ze namelijk ook al maar liefst 2 meter lang. Daarbij vallen ze uit de buik van de moeder rechtstreeks op de grond. In deze categorie met giraffen posters zijn vele afbeeldingen te vinden van deze reusachtige dieren. Giraffen staan bekend om de lange nek. Oorspronkelijk komt de benaming uit het Arabisch en staat voor: "de langste van allemaal".

 

 posters van giraffen

 

 

Giraffen posters kopen

Giraffen staan bekend om hun extreem lange nek. De voornamelijkste functie van de lange nek is dat giraffen een ver zicht hebben. Hierdoor zien zij gevaar in de verte aan komen. Giraffen hebben namelijk ook zeer scherpe ogen die zich aan de zijkant van het hoofd bevinden, waardoor zij een goed zich rondom zich hebben. Het skelet van de giraffe in overeenkomstig met die van de mens. Zo hebben beide vreemdgenoeg 7 nekwervels, waarvan de wervels van de giraffe alleen vele malen langer zijn. 

Veel mensen bewonderen giraffen in de dierentuinen in Nederland, zoals in Dierenpark Emmen. Giraffen komen veel voor in Afrika in de beboste gebieden op de savanne en ten zuiden van de sahara. Indien jij ook erg veel bewondering hebt voor deze dieren dan zit je in de juiste categorie! Voor het gehele aanbod giraffen posters klik je op de rode button hierboven^.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren