Skip to Store Area:

Walvissen Posters

Het mooiste aanbod Walvissen posters vindt u bij Posters-kopen.nl, elke Walvis poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. U vindt in deze categorie posters van walvissen verschillende posters zoals onder andere van walvissen die springen, net onder het water gaan en enkele andere prachtige posters van walvissen bij zonsondergang.

Walvissen staan bekend om hun reusachtige grote. De grootste walvissoort is de blauwe vinvis. Dit is ook het grootste landdier dat ooit geleefd heeft en kan maar liefst een lengte van 33 meter bereiken en een gewicht van 170 ton. Er worden daarnaast 86 walvissoorten geteld over de hele wereld. Echter zijn hieronder vele soorten welke vallen onder de bedreigde diersoort. In deze categorie zijn vele leuke posters van walvissen te vinden.

 

 

posters van giraffen

 

Posters van walvissen kopen

Voornamelijk door de roof op walvissen is dit een uitstervende diersoort geworden. Walvissen zijn een erg gewild dier vanwege het vele vlees en vet wat er aan een walvis te vinden is. Door de komt van vele verdragen en organisaties die opkomen door de rechten van de walvis is dit verminderd, maar nog steeds wordt er op veel plekker in de wereld gejaagd op de walvis. Op de posters in deze categorie is de gigantische omvang van de walvissen te herkennen. Daarom is het altijd leuk om een poster van dit merkwaardige dier in huis te hebben. Om het gehele aanbod met posters van walvissen te bekijken klik je op de rode button hierboven^.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren