Skip to Store Area:

Zeehonden Posters

Het mooiste aanbod Zeehonden posters vindt u bij Posters-kopen.nl, elke Zeehond poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. U vindt hier enkele mooie posters van zeehonden op het ijs.

Zeehonden, oftewel robben, komen in Nederland veel voor aan de kustgebieden aan de Waddenzee. Dit is voornamelijk in het gedeelte van de Waddenzee. In België bijvoorbeeld worden ze bijna niet gezien aan de kust. Zeehonden zij vallen onder de zoogdieren en zijn zeeroofdieren. In de categorie met afbeeldingen van zeehonden kun je er daarentegen genoeg bekijken!

 

posters van giraffen

 

Zeehonden posters kopen

Zeehonden hebben nauwelijks een vacht en zeer korte korten. Ze hebben een erg dikke speklaag waarmee ze de warmte vasthouden. Tegenwoordig dreigen sommige soorten zeehonden uit te sterven. Voorheen kwam dit voornamelijk door de jacht op zeehonden en vandaag de dag komt dit vooral door de milieuvervuiling waardoor het voor zeehonden steeds moeilijker wordt om te overleven.

Ecomare op Texel is een plek waar zeehonden worden opgevangen en worden geholpen om voort te leven. Dit is tevens een natuurmuseum waar men veel kan leren over zeehonden en andere zeedieren. Indien jij hier al eens bent geweest en zeehonden mooie zeedieren vindt dan is dit wellicht een leuke categorie voor jou. Zo vind je er vele afbeeldingen van witte zeehonden in de sneeuw. Voor het gehele aanbod met posters van zeehonden klik je op de rode button hierboven^.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren