Skip to Store Area:

Paarden Posters

Het mooiste aanbod Paarden posters vindt u bij Posters-kopen.nl, elke Paarden poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct verzonden uit voorraad. U vindt hier tientallen posters van paarden op mooie landschappen, in het wild, met veulens en nog veel meer.

Door de eeuwen heen hebben paarden en mensen veel naast elkaar geleefd. Vandaag de dag zijn paarden er voornamelijk ter amusement. Zo worden paarden veel voor sport gebruikt bij verschillende paardrij sporten. Vroeger werden paarden altijd al gebruikt als vervoermiddel of als trekdier van de ploeg op het land van de boer. Tegenwoordig zijn deze vervangen door andere vervoermiddelen en machines op het land. In deze categorie zijn er vele verschillende posters met paarden te vinden.

 

 

posters van giraffen

 

Posters van paarden kopen

Paarden hebben hebben naast alle rassen ook vele andere benamingen gekregen. Zo kennen we voor het mannetjes paard de 'hengst' en het vrouwtjes paard de 'merrie'. Een paard tot een jaar wordt ook wel een veulen genoemd en tussen een en twee jaar noemen we een jaarling of enter. Ook vind je in de categorie paarden posters afbeeldingen van de welbekende pony's. Officieel wordt een paard een pony genoemd wanneer deze in volwassen stadium minder dan 148 centimeter blijft. Paarden zijn voornamelijk geliefd onder vrouw, hoewel er ook veel mannen aan paardrijden doen. Iemand die echt gek is op paarden vindt het natuurlijk ook altijd leuk om een poster in huis te hebben van een paard welke zij erg mooi vinden. Lijkt jou dit ook leuk dan is kun je het hele aanbod van posters met paarden eens bekijken. Voor het gehele aanbod klik je op de rode button hierboven^.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelen 1 tot 20 van 97 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Ruiter

Ruiter

Afmeting: 40x50 cm

€ 7,00
Add to Cart

Artikelen 1 tot 20 van 97 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren