Skip to Store Area:

Indianen Posters

Het mooiste aanbod Indianen posters vindt u op Posters-kopen.nl, elke Indianen poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. U vindt hier tientallen mooie Indianen posters van onder andere indianen met dieren op mooie landschappen en de cultuur van de indianen.

De vroegere oorspronkelijke bewoners van Amerika worden indianen genoemd. Deze benaming stamt af van de naam die Columbus aan hen heeft meegegeven. Columbus dacht in 1492 in India beland te zijn, terwijl hij perongeluk naar Amerika was gevaren. De inwoners noemde hij Indios (van India). De term indianen is een typische westerse benaming voor deze bevolkinggroep. In werkelijkheid gaan er veel meer benamingen rond om deze vroegere bevolkingsgroepen mee aan te duiden. 


posters van giraffen

Indianen posters kopen

Het aantal indianen dat vandaag de dag nog leeft in Amerika verschilt per land. Naar schatting ligt dit aantal rond de 40 miljoen indianen. De meeste hiervan bevinden zich in het Andes, wat bestaat uit de gebieden: Bolivia, Peru, Ecuador. Daarnaast zijn er nog grote volken indianen te vinden in het voormalige Meso-Amerika: het Mexico en Guatemala. In de VS en Brazilië zijn er bepaalde stukken land gereserveerd speciaal voor indianen waar zij rustig kunnen leven.

Indianen zijn zeer bijzondere volksstammen met buitengewone leefpatronen. Heb jij altijd al een interesse gehad voor deze bevolkingsgroepen, dan is het zeker eens leuk om de categorie door te nemen over indianen posters. Hier vind je vele unieke posters die je alleen hier kunt vinden. Om het gehele aanbod te bekijken van alle leuke exemplaren klik je op de rode button hierboven^.
Artikelen 1 tot 20 van 119 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Coyotes

Coyotes

Afmeting: 33x70 cm

€ 11,50
Add to Cart

Artikelen 1 tot 20 van 119 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren