Skip to Store Area:

Amerikaanse stijl

Het mooiste aanbod Amerikaanse posters vindt u bij Posters-kopen.nl, elke Amerika poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. Tevens kunt u alle Amerika posters ook laten inlijsten door onze verschillende posterlijsten. U vindt hier verschillende Amerikaanse posters van de cultuur zoals de beroemde route 66, de dollar biljetten, het Amerikaanse landschap en meer.

Amerika heeft een cultuur opzich. Wanneer men over Amerika spreekt denkt men met name aan de Verenigde Staten (in het midden van Noord-Amerika). Toch is Amerika nog een stuk groter en bestaat het uit beide continenten Noord- en Zuid Amerika. Over de hele wereld zien andere landen Amerika als oppermacht en zo zien zij zichzelf ook. In deze categorie zijn vele afbeeldingen terug te vinden van de kenmerken van de cultuur van Amerika.

 

 

">posters van giraffen

 

Amerikaanse cultuur posters kopen

Een voorbeeld van de uitstraling van de oppermacht van Amerika is de bekende adelaar als symbool voor Amerika. De adelaars als symbool, staat namelijk voor macht, onafhankelijkheid en schoonheid. In de posters is de Adelaar daarom afgebeeld in de Amerikaanse vlag en op een andere poster in het Amerikaanse dollarbiljet. Ook zijn er posters te vinden van de bekende Amerikaanse auto's en poster waarop de bekende route 66 staat afgebeeld. Route 66 is een bekende weg door Amerika wat de verbinding vormt tussen Chicago en Los Angeles. Vroeger was dit een belangrijke handelsweg voor de ontwikkeling van de economie in Amerika. Tegenwoordig is het voornamelijk een touristische route geworden. 

Ben jij een echte fan van de Amerikaanse cultuur of al eerder op reis geweest naar Amerika en heb je hier vele positieve herinneringen aan, dan is dit een zeer geschikte categorie om eens te bekijken. Het is altijd leuk om de vroegere herinneringen van Amerika weer naar boven te halen door een poster aan de muur te hebben van deze machtige uitstraling van de cultuur. Om het gehele aanbod van de Amerikaanse cultuur te bekijken klik je op de rode button hierboven^.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelen 21 tot 23 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Tommy's

Tommy's

Afmeting: 40x50 cm

€ 7,00
Add to Cart
 

Artikelen 21 tot 23 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren