Skip to Store Area:

Arabische stijl

Het mooiste aanbod Arabische posters vindt u bij Posters-kopen.nl, elke Arabische poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. U vindt hier enkele tientallen posters van het Arabische landschap en cultuur.

De Arabische cultuur wordt over het algemeen vaak in verwarring gebracht met de Islamitische cultuur. De Arabische wereld bestaat uit 22 landen welke voornamelijk geleden zijn in Noord-Afrika en enkele landen in het zuiden van Azië, waaronder Saudi Arabië, Jemen en Iraq. In deze categorie zijn vele posters te vinden van de cultuur van de Arabische wereld.

 

 posters van giraffen

 

Arabische cultuur posters kopen

 In de posters zijn vele afbeeldingen van woestijnen terug te zien welke de uitstralingen weergeven van de Arabische wereld. Hierin zijn de Arabieren afgebeeld met de hoofddoeken om, zoals we die kennen. De officiële term voor een Arabier luidt: "Een Arabier is iemand wiens moedertaal Arabisch is, die woont in een Arabisch land en sympathies heeft voor Arabische ambities". Ook zijn op de posters de echte woestijndieren, kamelen terug te zien. Door de combinaties van Arabieren, kamelen en woestijnen geven de posters een goede indruk van de leefgebieden in Noord-Amerika. 

De posters van het woestijnklimaat geven een rustige indruk in huis. Voornamelijk de grote formaten afbeeldingen passen goed bij de manier waarop de posters zijn afgebeeld. De lichtbruine afbeeldingen kleuren goed bij een witte muurachtergrond. Om het gehele aanbod van Arabische cultuur posters te bekijken klik je op de rode button hierboven^.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren