Skip to Store Area:

Religie/Spirtuele Posters

Het mooiste aanbod Religie en Spirituele posters vindt u bij Posters-kopen.nl, elke Religie poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. U vindt hier tientallen posters van Adam & Eva, Mozes met de tien geboden, Arabische tekens, JezusMaria, Mekka en nog veel meer.

Onder religie wordt over het algemeen zingeving verstaan, waarbij mensen of groepen mensen meestal zoeken naar een hogere macht, opperwezen oftewel waar god centraal staat. Deze hogere macht is van betekenisvolle waarde. Een homogene term voor religie is de term geloofsovertuiging. De band met de geloofsovertuiging creëert sterke gevoelens en de zin van het leven wordt hieraan toegewijd.

 

posters van giraffen

Religie posters kopen

Over de hele wereld zijn er diverse godsdiensten. De geloofsovertuiging met de meeste aanhangers is het Christendom. Wereldwijd heeft deze geloofsovertuiging meer dan 2 miljard aanhangers. Daarnaast is de Islam met circa 1,3 miljard aanhangers op nummer 2 de grootste. Andere geloofsovertuigingen zijn het Hindoeïsme, Boeddhisme, Jodendom etc. Binnen deze geloofsovertuigingen verschilt de mate van toewijding voor zijn of haar godsdienst. Zo zijn er aanhangers die dagelijks zeer actief zijn met zijn of haar godsdienst. Andere aanhangers zijn minder betrokken bij de godsdienst en kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om slechts 1 maal in de week naar de kerk te gaan.

In de categorie zijn diverse posters te vinden over verschillende geloofsovertuigingen. De meest voorkomen posters zijn interessant voor aanhangers van het Christendom en de Islam. Alle posters kunnen worden ingelijst en deze mogelijkheden staan per afbeelding weergegeven. Om het gehele aanbod eens rustig te bekijken klikt u op de afbeelding hierboven^.
Artikelen 1 tot 20 van 132 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Adam

Adam

Afmeting: 33x70 cm

€ 11,50
Add to Cart

Artikelen 1 tot 20 van 132 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren