Skip to Store Area:

London Posters

Het mooiste aanbod London posters vindt u op Posters-kopen.nl Elke London poster is gemakkelijk online te bestellen en wordt direct uit voorraad verzonden. U vindt hier mooie London posters van onder andere het centrum van London, de Big Ben, de bussen van London en meer.

London is de hoofdstad van Engeland in de United Kingdom. Voorheen, tussen 1831 en 1925 was London de grootste stad ter wereld. Momenteel is New York de grootste stad ter wereld met de meeste inwoners. Voor posters van de stad New York ga je naar de categorie met New York posters. Momenteel wonen er in London circa 7,5 miljoen mensen. 

 

 

posters van giraffen

 

London posters kopen

London heeft ook vele bezienswaardigheden. Zo vind je er de Big Ben welke ook terug te zien is in de afbeeldingen op de posters. Daarnaast vind je in London de bekende Tower of Londen. Echter is dit niet slechts een toren maar een geheel gebouwencomplex. In de loop van de eeuwen heeft de Tower of London verschillende functies vervuld. Zo heeft het ooit gediend als een fort, staatsgevangenis, paleis, museum en arsenaal. Het is gelegen aan de bekende rivier de Theems.

Over deze rivier vind je ook de Tower Bridge. De Tower Bridge heeft zijn naam te danken aan de Tower of London. Ook deze Tower Bridge kun je terug vinden op de posters in de categorie met posters van London. Om het gehele aanbod posters te bekijken klik je op de rode button hierboven^.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren