Skip to Store Area:

Wissellijsten

Een wissellijst nodig voor uw poster? Wij bieden diverse wissellijsten aan om uw poster in te zetten, zodat u poster er nog mooier uitspringt. Ook kunt u hier natuurlijk een foto in zetten. U vindt in het aanbod zowel houten wissellijsten als kunstof wissellijsten. Een wissellijst beschermt de poster en maakt het net een stukje mooier ogen. In het aanbod vindt u wissellijsten in vrijwel elke afmeting. Ook heeft u keuze uit verschillende kleuren hout als lichtbruin, donkerbruin, zwart of wit.

 

 

 posters van giraffen

 

Wissellijst kopen?

Een wissellijst kopen gaat erg gemakkelijk via de webshop. U kunt deze eenvoudig bestellen via de webwinkel, waarna u deze binnen enkele dagen thuis heeft. Alles wordt direct uit voorraad geleverd en u kunt natuurlijk veilig afrekenen via de online postershop.

Naast de wissellijsten biedt de webshop de mogelijkheid om elke poster in te lijsten. Verschillende posterlijsten die aansluiten bij uw poster, waardoor u een compleet schilderij heeft. Bij elke poster past een passende posterlijst. Bij de ene poster past een witte lijst, terwijl de andere poster beter zou staan met een bruine of zwarte lijst. Dit hangt af van uw smaak, de inrichting in uw huis en natuurlijk de poster zelf.